BONAVIDA lähettää aurinkoiset terveiset Costa Blancalta jossa vietimme 2 Kuukautta vahvistamassa omaa osaamistamme paikalliseen asuntorakentamiseen ja sen kehittymiseen liittyvissä asioissa. Haluamme jatkuvasti olla ajan tasalla mm. uusista projekteista jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua sekä asiantuntemusta.

Jo saapuessamme Alicanten lentoasemalla ilmeni kuinka alueen vetovoimaisuus vain jatkaa kasvuaan. Tämän asian todistaa myös se, että 5.12.2017 Alicanten lentokentän kautta kulki 13. miljoonas asiakas ja vuoden loppuun mennessä yhteismäärä tulee olemaan noin 14 miljoonaa asiakasta. Tämä on uusi ennätys kentän 50 vuoden historiassa. Viime vuonna matkustajia oli 12 miljoonaa, eli matkustajamäärän kasvu on ollut 2 miljoonaa asiakasta vuoden aikana.

Alueeseen kohdistuvaa kasvavaa kysyntää palvelemaan ollaan Murciassa avaamassa uusi Corveran lentokenttä. Lentokenttää operoivan yhtiön tarjouskilpailu on nyt loppusuoralla ja näin ollen kenttä avataan toiminnalle lähiaikoina. Kenttä kykenee alkuvaiheessa palvelemaan jopa 4 miljoonaa asiakasta vuodessa. Uuden kentän myötä tämän huimalla tavalla kehittyvän alueen saatavuus paranee siis entisestään.

Myös asuntokauppa ja vuokraus toiminta käyvät todella vilkkaana ja erityisesti uudiskohteet myyvät hyvin. Huippulaadukas, moderni uudisrakentaminen sekä varsin kohtuuhintaiset hinnat toimivatkin tällä hetkellä suurimpina houkuttimina asiakkaille hankkimaan itselleen oman paikkansa auringosta! Suurin ostajaryhmä Costa Blancalla tulee tällä hetkellä Norjasta sekä Ruotsista mutta myös suomalaisten ostajien osuus kasvaa jatkuvasti.

Bonavidan puolesta voimme yhä vain lämpimämmin suositella Costa Blancan aluetta, kun asunto Espanjasta kiinnostaa. Ole meihin yhteydessä ja saat viimeisimmän kattavan tietopaketin asunnon hankintaan ja Espanjassa asumiseen liittyvissä kysymyksissä. Palvelu on teille täysin maksutonta ja tapahtuu täällä Suomessa. Kartoituksen tavoitteenamme on vain ja ainoastaan löytää sinulle paras kokonaisratkaisu sitten kun hankinta on ajankohtainen. Kiitos Bonavida Spainin uskomattoman verkoston, paikallistuntemuksen sekä osaamisen ja ammattitaidon, asiakkaamme saavat luonnollisesti aina parasta mahdollista palvelua myös kohdemaassa.

Jätä kommentti!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Go top