Bonavida tarkoittaa meille ennen kaikkea laadukasta ja mielekästä elämää

Elinympäristöllä ja puitteilla on tässä keskeinen merkitys. Laadukasta elämää on myös mielekäs tekeminen inspiroivassa ympäristössä.

Bonavida LKV, kiinteistönvälitys Suomi ja Espanja

Sloganimme ”Asu hyvin. Voi hyvin.” kuvastaa erinomaisesti sitä mistä toiminnassamme on kysymys. Bonavida Oy perustettiinkin tuottamaan palveluita hyvän elämän saavuttamiseksi. Asumisella ja elinympäristöllä laajemminkin on tässä keskeinen merkitys. Olemme erikoistuneet asuntomarkkinaan, sekä Turun talousalueella, että Espanjan Costa Blancalla ja Costa Del Solilla. Molemmissa markkinoissa tärkeimpinä arvoinamme ovat paikallinen osaaminen ja luotettavuus. Hallitsemme kaikki asuntojen ostoon, myyntiin ja vuokraukseen liittyvät prosessit oli kysymys sitten suomalaisesta tai espanjalaisesta kohteesta.

Me Bonavidassa ajattelemme itseämme ennen kaikkea elämysten ja laadukkaan elämän mahdollistajina. Keskeisimpänä tavoitteena ja arvona toiminnassamme on asiakkaan toiveiden ja unelmien toteuttaminen. Tässä haluamme olla kaikkein paras.  

Ajattelemme, että luottamus ja sen saavuttaminen on keskeisin arvo/tavoite toiminnassamme. Luottamuksen avulla kaikki näyttäytyy mahdolliselta. Luottamuksen syntymisen otamme vakavasti ja tästä syystä uskomme, että asioita tehdään paremmin silloin, kun asiakasta kuunnellaa ja hänen tarpeensa huomiomaan maksimaalisella tavalla.

Close
Go top