Espanjan talouden erinomaiset näkymät ovat omalta osaltaan vauhdittaneet ostajien luottamusta asunnon hankintaan. Käytettyjen asuntojen hinnat ovat vakaassa nousussa mutta yleinen hintataso edelleen reilusti alle 2007 huippuvuosien.
Uudisrakentaminen on myös kasvussa ja erityisesti Costa Blancan alueella niiden hinnat ovat edullisia. Turismin pitkään jatkunut kasvu on lisännyt huomattavasti vuokra-asuntojen kysyntää ja niistä saatavat vuokratuotot nousussa. Tällä hetkellä hankittavien asuntojen arvonnousu suosituimmilla loma-alueilla voidaan laskea olevan vuotuisella tasolla 3-10%. Lisäksi niistä saatavien vuokratuottojen voidaan laskea olevan 5-8%, kun huoneistoa vuokrataan vähintään 20 viikkoa vuodessa. Bonavida hoitaa luonnollisesti kaikki nämä hankintasi vuokraamiseen ja ylläpipitoon liittyvät tarpeet.
On varmasti olemassa lukuisia hyviä syitä hankkia itselleen asunto Espanjasta ja ohessa niistä vain muutamia. Bonavida haluaa auttaa sinua löytämään itsellesi sopivimman kokonaisratkaisun. Palvelemme sinua asiantuntevasti ostoprosessin kaikissa vaiheissa täällä kotimaassa, sekä paikan päällä Espanjassa.
Soita tai tule keskustelemaan kanssamme toimistollemme Naantaliin, jossa voimme täysin maksuttomasti lähteä kartoittamaan tulevaa hankintaanne. Nopeille päättäjille Costa Blancan uudiskohteista on myös luvassa erityisetu.
Ole yhteydessä niin kerromme lisää!
Caius Haustrup 040 5322 502, caius@bonavida.fi

Jätä kommentti!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Go top